Close

Tjeerd Velstra memorial cup

Tijdens de SGMW op 31augustus en 1 september in het Twentse Beuningen zal er dit jaar gestreden worden om de Tjeerd Velstra memorial cup voor de beste dressuur combinatie. Met deze prijs willen we de dit voorjaar overleden grootheid in de men wereld op een speciale manier herdenken. 

Ook zal er op dezelfde wedstrijd gestreden worden om de Theo Weusthof bokaal die in het verleden bij de Horse driving Twente uitgereikt werd. De beste combinatie na alle drie onderdelen van deze men wedstrijd gaat dan naar huis met deze wissel bokaal die weer nieuw leven is ingeblazen door de organisatie.

Vertegenwoordigers van beide families zullen de wisselbekers op het eind van de wedstrijd overhandigen aan de winnaars. We verwachten hier een jaarlijks terugkerende traditie van te maken om Theo Weusthof alsmede Tjeerd Velstra die veel hebben betekend voor de Twentse, Nederlandse en Internationale men sport, te kunnen herdenken. 

Menners kunnen zich nog steeds opgeven voor deze samengestelde wedstrijd, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor deelname aan één enkel wedstrijdonderdeel. Ook is er een rubriek voor jonge paarden, jeugd en hobby rijders. Voor deelnemers is er de mogelijkheid om te overnachten op het wedstrijd terrein in deze schitterende omgeving op de grens van Nederland en Duitsland. Voor publiek zijn de entree en parkeren gratis. Aanmelden voor de wedstrijd kan via ‘Mijn KNHS’ of per mail: info@mensporttwente.nl

Meer info staat op de website www.mensporttwente.nl